logo typ4work
.

Wie ik ben

Als oprichtster van Typ4work en gediplomeerd vakdocent geef ik al ruim 8 jaar typecursussen aan kinderen, volwassenen en bedrijven. We doen dit in een mooi klein team van ervaren gedreven typecoaches. Persoonlijk, kleinschalig, de cursist centraal zetten, goede strakke professionele begeleiding bieden en net dat stapje extra zetten……. dat is waar wij voor staan!

Typ4fun (typecursussen voor kinderen) is sinds 2022 overgenomen door Typetuin. We zien dat de behoefte aan typecursussen in het bedrijfsleven toe neemt. Wij spelen in op deze vraag! Daarom presenteren wij u met trots "Typ4work"! Een moderne typecursus voor professionals, leer in slechts 5 uur blindtypen!

Wij luisteren naar onze cursisten en daarom zijn wij de afgelopen jaren zo hard gegroeid. Leren typen vergt discipline en doorzettingsvermogen. Een goede begeleiding van een ervaren vakdocent is dan een goede basis om deze vaardigheid eigen te kunnen maken! Daarnaast is een gezonde werkhouding en een goede werkplekinstelling noodzakelijk. Human4active informeert onze cursisten over gezond werken. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd bij Rick de Jong van BTMonkeys. Rick de Jong is een bekende geheugentopsporter en ervaren breintrainer. Hij heeft mij veel geleerd omtrent breintechnieken om deze toe te passen bij typevaardigheid en voor het effectief leren opbouwen van een goed typereflex. Door deze kennis samen te bundelen biedt Typ4work deze unieke lesmethode aan om blind te leren typen in slecht 5 lesuren!

Maak ook kennis met Typ4work en vul het contactformulier in!    

Foto Typecoach

Kwaliteitsbepaling

logo cbt

Centraal Bureau Typevaardigheid

Het Centraal Bureau Typevaardigheid (CBT) is de nieuwe naam van de overkoepelende orgaan als kenniscentrum voor typevaardigheid (voorheen VSLM). Het CBT (VSLM) is een vereniging die is opgericht door Staatsgediplomeerde Leraren in secretariële en administratieve vakken. Het CBT is een platform voor docenten die op deze manier hun vakkennis kunnen vergroten en ervaringen kunnen uitwisselen op bijeenkomsten die door het CBT worden georganiseerd. Hilde heeft zelf het certificaat Docent Typevaardigheid behaald en is daarmee bekwaam om als docent de lessen typevaardigheid te verzorgen. De vereniging VSLM is erkend bij Koninklijk Besluit van 05 maart 1964.

logo Crkbo

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Typ4work is een onderwijsinstelling en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee een geregistreerde instelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn. In de kwaliteitscode staat omschreven dat een CRKBO registratie onder meer gebaseerd is op zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, redelijkheid, kenbaarheid en rechtszekerheid.

Samenwerkingen

logo marjon keller

Een onberispelijke uitspraak, gevoel voor timing, sfeer en muziek. Inlevingsvermogen voor de doelgroep en een heldere en prettige stem. In 2019 ben ik in contact gekomen met Marjon Keller. Marjon is al meer dan 15 jaar een van de meest gevraagde vrouwenstemmen van Nederland. Vroeger maakte zij deel uit van de meidengroep Frizzle Sizzle. De laatste 15 jaar zijn ingevuld door het stemmenvak in de breedste zin van het woord. Bij diverse commericals en o.a. RTL All you need is love, RTL Dance Dance Dance, HouseVision en ga zo maar door. Daarnaast had zij twee jaar iedere werkdag van 9 tot 12 haar eigen radioprogramma op RTLFM. Ik ben er dan ook enorm trots op dat zij heeft meegewerkt aan deze unieke typecursus van Typ4work!!

logo BTMonkeys

Rick de Jong is het brein achter BTMonkeys. Rick heeft in 2015 de titel ontvangen van "International Master of Memory". Daarnaast heeft hij het Europees Pi Record in handen en is sinds 2008 werkzaam als ervaren breintrainer. Als trainingsbureau geven zij net als Typ4work aan dat je niet vaardig kan worden in 1 dag. Vandaar dat onze training net als bij BTMonkeys is opgebouwd uit 2 lesmomenten. 2 cursusmomenten (5 lesuren) en de e-learning met werkboek.

logo Human4active

Ieder lichaam is uniek. Dat betekent dat niet iedere werkplek hetzelfde ingesteld moet worden. Naast een goede werkplekinstelling stimuleren wij een actieve werkhouding. Wij noemen dit actief zitten. Het actief zitten is belangrijk om de statische belasting van het zitten te doorbreken. Daarmee bedoelen we de tijd dat u stil zit en weinig beweegt. De uitleg 'gezond beeldschermwerk' informeert u over een gezonde manier van werken.

Minder kosten voor verzuimende medewerkers
Medewerkers ervaren minder lichamelijke klachten
Medewerkers zijn productiever

Human4active richt zich op coaching ten aanzien van vitaliteit op de werkvloer. Door zich bewust te maken van een gezonde werkhouding kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen en zijn medewerkers productiever achter het beeldscherm. Typ4work wil daarom in samenwerking met Human4active het gezond werken en blindtypen combineren.